Workshop Bewegend Leren

Bewegend Leren

Alles mag, behalve zitten! Dat is het credo van onze workshop Bewegend Leren! Want een ding is zeker; aandacht voor bewegen tijdens de les is meer dan ooit belangrijk. En het houdt bij ons niet op na de workshop. Na afloop vind je alle uitgewerkte opdrachten terug in Wieblie, inclusief instructie en downloads.

Fysiek of online

Gelukkig is er weer steeds meer mogelijk. Wij dromen er stiekem van dat we in het nieuwe schooljaar weer fysieke workshops op locatie kunnen verzorgen. Maar de online versie is ook zeker een blijvertje in ons aanbod! Kortom, je hebt de keuze.

Hoe dan ook, fysiek of online, bij allebei betreft het een praktische workshop met alleen maar actieve werkvormen, waarbij je geen minuut stil hoeft te zitten. Alle werkvormen zijn direct toepasbaar, zowel in de klas als ook tijdens je les op afstand.

Na afloop krijg je toegang tot de leeromgeving van het platform voor Bewegend Leren Wieblie, waar alle opdrachten uit de workshop voor je klaarstaan, inclusief instructie en downloads.

Zeg het maar!

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een fysieke workshop op jullie locatie of toch liever online? Bekijk de mogelijkheden!

Fysiek

Een workshop op locatie voor jouw team.

LEES MEER

Online

Een online workshop vol beweging!

LEES MEER

"Ik dacht bij Bewegend Leren altijd vooral aan taal en rekenen maar ik gebruik het nu zelfs voor mijn verkeerslessen!"

Sonja, leerkracht groep 7