Workshop Bewegend Leren

Bewegend Leren

Hoe kan leren ook anders dan zittend achter een tafeltje? Hoe integreer je meer beweging in je lesdag? We leren je om de door jou gebruikte lesmethodes om te zetten in een beweegvorm. Je krijgt tips en praktische tools, direct toepasbaar in je klas! Volg deze workshop met je hele team óf schrijf je individueel in op een van de locaties in het land. Coronaproof. Ook dat nog.

Aan de slag!

Onder leiding van een van onze professionals leer je hoe je bewegend leren kunt integreren in het reguliere lesprogramma. Zowel in als buiten je klaslokaal, met verschillende werkvormen, altijd gekoppeld aan een lesdoel en direct toepasbaar. En dat gaat verder dan alleen taal, spelling en rekenen!  

De workshop is volledig aangepast aan de richtlijnen met betrekking tot COVID-19. Zo brengen we jou en je collega's veilig en verantwoord in beweging! 

Inhoud

Wat ga je allemaal doen?

1. KORTE INLEIDING
Feiten en cijfers
Onderbouwing

2. PRAKTIJK
Aan de slag met de beweegopdrachten. Inspireren, motiveren en vooral doen!

3. TOEPASSEN
Aan de hand van ons format ga je jouw lesmethode omzetten in een beweegvorm. 

Bekijk het filmpje voor een impressie van de workshop, Coronaproof!

Een jaar

Eigenlijk duurt onze workshop een jaar. Het gaat namelijk niet om de workshop zelf, maar om wat je ermee gaat doen in je klas. Daarom krijg je na afloop een jaar lang toegang tot Wieblie, ons spiksplinternieuwe platform voor Bewegend Leren. 

Je vindt daar in een speciaal lesblok alle uitgewerkte lessen die je tijdens de workshop hebt gedaan, inclusief instructie en werkbladen. En nog mooier: er komen alleen maar lessen bij.

Meld je aan!

Meld je aan voor deze praktische en interactieve workshop en krijg na afloop van de workshop een jaar lang toegang tot Wieblie, het platform voor Bewegend Leren.

ZOMERKORTING! Alle aanmeldingen in de maand augustus ontvangen 10% korting!

INDIVIDUEEL

Kies datum en locatie en meld jezelf aan!

Bekijk data en locaties

VOOR JE TEAM

Vraag een voorstel aan voor je team.

Voorstel aanvragen