Voor therapeuten

Therapeuten met Pit!

Wij houden van kwaliteit. Daarom zijn er bij ons landelijke netwerk uitsluitend professionals aangesloten. Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, Fysiotherapeuten en Ergotherapeuten kunnen zich bij ons netwerk aansluiten. Het zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van houding en beweging bij kinderen. Kwaliteit gegarandeerd, dat zit wel goed!

Therapeuten met Pit!

Hier vind je de dichtstbijzijnde therapeut bij jou in de buurt.

Dit adres hebben we niet kunnen vinden, controleer of je een juist adres uit de lijst gebruikt.

Hoe werkt het?

Ben jij een afgestudeerde oefen-, fysio- of ergotherapeut met affiniteit voor kinderen? Ben je geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici? Dan zoeken we jou! 

Of het nu gaat om de lessen in de klas, de training voor leerkrachten of het verzorgen van de thema-avond voor ouders; als het aan ons ligt ben jij dé professional die deze broodnodige kennis en expertise gaat delen. 

Voor het verzorgen van onze diensten op scholen hebben we jou hard nodig. Je wordt door ons ingehuurd om op een School met Pit! aan de slag te gaan. 

"Zodra ik het schoolplein op loop met een wervelkolom onder m'n arm hoor ik ze al roepen: Daar is de juf van Zit met Pit!"

Rineke, kinderoefentherapeut

Zet je praktijk op de kaart!

Zie jij ze ook steeds vaker in je praktijk? Kinderen met pijnklachten of houdingsproblemen? Het lijkt wel alsof ze steeds jonger worden... 

Zit met Pit! zet jouw praktijk op de kaart. Je profileert jezelf bij ouders en leerkrachten als dé deskundige op het gebied van houding en beweging. 

Wist je dat we inmiddels al meer dan 200 Therapeuten met Pit! hebben?

"Doordat ik regelmatig op school kom voor de lessen Zit met Pit! in de klas, weten leerkrachten nu veel beter wat ik doe. De lijntjes zijn kort en het contact is erg makkelijk geworden."

Els, kinderfysiotherapeut

Meer weten?

Wil je weten of je in jouw werkgebied aan de slag kunt als Therapeut met Pit? En wat het je oplevert? Laat hier je gegevens achter en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Verplicht