Voor therapeuten

Ben jij een Therapeut met Pit?

Wij zijn altijd op zoek naar bevlogen Therapeuten met Pit! Ben jij een gediplomeerd (kinder)oefentherapeut Cesar/Mensendieck, (kinder)fysiotherapeut of ergotherapeut? Heb je affiniteit met kinderen in de basisschoolleeftijd? Sluit je dan aan bij ons netwerk en ga lessen en/of trainingen verzorgen op scholen in jouw werkgebied.

Therapeuten met Pit!

Hier vind je de dichtstbijzijnde therapeut bij jou in de buurt.

Dit adres hebben we niet kunnen vinden, controleer of je een juist adres uit de lijst gebruikt.

Hoe werkt het?

Of het nu gaat om de lessen in de klas, de training voor leerkrachten of het verzorgen van de thema-avond voor ouders; als het aan ons ligt ben jij dé professional die deze broodnodige kennis en expertise gaat delen. 

Voor het verzorgen van onze diensten op deze scholen hebben we jou hard nodig. Je wordt door ons ingehuurd om op deze School met Pit! aan de slag te gaan. 

Zet je praktijk op de kaart!

Zie jij ze ook steeds vaker in je praktijk? Kinderen met pijnklachten of houdingsproblemen? Het lijkt wel alsof ze steeds jonger worden... 

Zit met Pit! zet jouw praktijk op de kaart. Je profileert jezelf bij ouders en leerkrachten als dé deskundige op het gebied van houding en beweging.

Wist je dat we inmiddels al meer dan 200 Therapeuten met Pit! hebben?

"Doordat ik regelmatig op school kom voor de lessen Zit met Pit! in de klas, weten leerkrachten nu veel beter wat ik doe. De lijntjes zijn kort en het contact is erg makkelijk geworden."

Els, kinderfysiotherapeut

Meer weten?

Wil je weten wat je kunt verdienen als Therapeut met Pit? En of je in jouw werkgebied aan de slag kunt als Therapeut met Pit? Laat hier je gegevens achter en je hoort zo snel mogelijk van ons!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Verplicht