Training voor leerkrachten

Workshop voor leerkrachten

Je bent als leerkracht opgeleid om kinderen kennis bij te brengen. In deze tijd van digitale leermiddelen zoals beeldschermen worden er ook andere dingen van je verwacht. Zoals weten waar je op moet letten als je kinderen met tablets laat werken. En het integreren van voldoende bewegen gedurende je lesdag. Zit met Pit! haakt hier tijdens de training op in.

"Best een kunst om de balans te vinden tussen zitten en bewegen in je klas. Door de training is het voor mij een stuk duidelijker geworden."

Anita, leerkracht groep 5

Aan de slag!

Onder leiding van een van onze professionals leer je alles over de risico's van teveel en verkeerd zitten, maar ga je vooral praktisch aan de slag. 

Leer hoe je bewegend leren kunt integreren in het reguliere lesprogramma, zowel ín als buiten je klaslokaal. Zonder dat het moeite of extra tijd kost en zonder aanschaf van dure lesmaterialen. 

Bewegend Leren

Alles mag, behalve stil zitten! Voor je het weet lig je op de grond, spring je op en neer of vliegen de ballen je om de oren. 

We leren je om jouw leerdoelen om te zetten in praktische toepassingen. Zonder aanschaf van dure leskisten maar gewoon met het aanwezige materiaal in je klas.

Leuk, leerzaam en direct toepasbaar in je klas. Doe je mee?

Ergonomie

Het gaat allang niet meer om die ene goede zithouding. Sterker nog, die bestaat niet eens. Maar er is een ding wat altijd belangrijk is, ongeacht hoe je erop zit: de stoel. 

Tijdens de training maak je kennis met de 'Zit met Pit! Onderbeenmeter'. Een hulpmiddel waarmee je per kind kunt bepalen welke maat stoeltje geschikt is. De keuze van de juiste maat voor ieder kind maakt al een groot verschil.

"Dat kinderen niet alleen maar op hun billen hoeven te zitten, maar dat het ook anders kan. Dat vond ik een eye-opener en een verademing!"

Hennie, leerkracht groep 6

Kosten

Je gaat aan de slag onder leiding van een Therapeut met Pit! Een professional met kennis van zaken. Die weet hoe het zit...

  • 1 dagdeel van 3 uur óf 2 bijeenkomsten van 1,5 uur
  • Locatie: door de school te bepalen. 
  • Maximaal 15 deelnemers
    Dit kunnen ook leerkrachten van verschillende scholen zijn.
  • Kosten: €695 per workshop.

Deelnemers ontvangen een certificaat op naam.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een workshop voor jullie team? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Verplicht