PR Pakket met Pit!

PR Pakket

Je bent een Therapeut met Pit! en je wilt graag de thema-avond organiseren: "Kinderen en beeldschermen, het lijken wel magneetjes!" Zit met Pit! kan je daarbij ondersteunen met een PR Pakket in de stijl van Zit met Pit! maar uniek en exclusief voor jouw praktijk gemaakt.

Ontzorgen

Wij maken een uniek PR Pakket met Pit! voor jouw praktijk. Dit houdt in:

  • Een webpagina speciaal voor jouw praktijk met een eigen url-link, gepersonaliseerd met jouw praktijkgegevens en alle informatie over jouw thema-avond. Je kunt de link op jouw praktijkwebsite plaatsen, delen per mail naar alle relaties in je netwerk en posten op social media. 
  • Deelnemers kunnen zich op deze pagina direct aanmelden voor jóuw thema-avond. Jij krijgt van iedere aanmelding een notificatiemail zodat je precies weet wie zich heeft aangemeld.
  • Zit met Pit! maakt op Facebook een evenement aan, speciaal voor jouw thema-avond. 

Bekijk de voorbeeldpagina

Poster

Verder maken we een mooie poster voor je. Natuurlijk ook weer met jouw gegevens erop vermeld. 

Kortom, jij hoeft alleen maar een datum te prikken, een locatie te regelen en wij doen de rest. Het bespaart je veel tijd en je bent verzekerd van kwaliteit. 

Denk ook eens verder dan je praktijk of een school. Organiseer deze thema-avond eens in een buurthuis, bibliotheek, sportclub etc.

Nodig behalve ouders ook andere waardevolle relaties uit, zoals leerkrachten, GGD, buurtsportcoaches, Centrum Jeugd en Gezin etc. 

Bekijk een voorbeeld van de poster

Kosten

Wil jij gebruik maken van dit mooie PR Pakket? Plan een datum, tijd en locatie en wij gaan voor jou aan de slag! 

Kosten voor dit PR Pakket met Pit! €125 (ex. BTW 21%) 

* Profiteer tót 1 november 2019 van 10% kennismakingskorting! Gebruik hiervoor in de webshop de kortingscode PAKKET2019. 

* De korting is geldig voor geplande thema-avonden met een datum in het schooljaar 2019-2020.

* Houd rekening met een verwerkingstijd van 10 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Ja, ik wil het PR Pakket!