Thema-avond

Thema-avond

Kinderen en beeldschermen, het lijken wel magneetjes! En dat geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen. We brengen allemaal steeds meer uren zittend door en vaak achter een scherm. Deze avond staat in het teken van gezond gedrag rondom beeldschermgebruik; hoe maak je goede afspraken met je kind, hoe herken je game verslaving, wat zijn andere gevolgen van teveel en verkeerd zitten?

Zit met Pit! ontzorgt

Dit is een voorbeeld van een webpagina die speciaal voor jou wordt gemaakt, als je een thema-avond wilt organiseren. Behalve dit blok dan, die gaat eruit. De rest is zoals je het hier ziet.

Met jouw logo, jouw praktijkgegevens en aanmeldingen die direct bij jou uitkomen, waarbij de deelnemers ook nog automatisch een bevestigingsmail krijgen. Benieuwd hoe die mail eruit ziet? Meld jezelf aan onderaan deze pagina en ontvang de bevestigingsmail. 

Deze pagina is onderdeel van het PR pakket voor het organiseren van een thema-avond. Bekijk de uitgebreide informatie hiervoor in het draaiboek. 

Roept mijn dochter ineens: "Pap, leg je telefoon nou eens weg!" En ze heeft nog gelijk ook. Soort van omgekeerde wereld!

Remco, vader van Femke (14 jaar)

Schermtijd kent geen tijd

Op deze inspirerende avond vertellen we je alles over de volgende onderwerpen:

  • Hoe lang 'mag' je kind gamen? Of online zijn?
  • Hoe maak je goede afspraken over schermtijd?
  • Ben jij op de hoogte van de belevingswereld van je kind?
  • Gamen; een hobby of een probleem?
  • Angst voor gameverslaving? Herken de signalen.
  • Lichamelijk gevolgen van overmatig zitgedrag.

Ik maak me toch wel zorgen als ik zie hoe vaak en hoe lang mijn zoon aan het gamen is.

Fred, vader van Maarten (11 jaar)

Kom je ook?

Onze praktijk is aangesloten bij het netwerk van Zit met Pit! Wij vinden het belangrijk dat kinderen in deze tijd vol digitale verleidingen goede adviezen krijgen om klachten op latere leeftijd te voorkomen. Of het nu gaat om houding, beweging of schermtijd: jong geleerd is oud gedaan!

Wij organiseren daarom deze thema-avond over dit belangrijke onderwerp. De avond is toegankelijk voor ouders, leerkrachten, GGD en verder iedereen die dit onderwerp belangrijk vindt.

HIERNAAST KOMT JULLIE LOGO VAN DE PRAKTIJK, OF EEN DOOR JULLIE AANGELEVERDE FOTO.

Ik ben me door deze avond meer bewust geworden van mijn eigen voorbeeldgedrag. Handige tips en adviezen gekregen waar ik meteen mee aan de slag kan!

Mariska, moeder van Britt (9 jaar)

Praktisch

DIT IS EEN VOORBEELD

Datum: Dinsdagavond 5 november 2019

Locatie: 
Gezondheidscentrum 'Beweeg!'
Ruggestraat 1
1234 AB  Eindhoven

Tijd: 19:30 tot 21:00 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Om te weten hoeveel mensen we mogen verwelkomen willen we vragen om jezelf aan te melden door het onderstaande formulier in te vullen.

Aanmelden

Hier komt een formulier waar deelnemers aan de thema-avond zich aan kunnen melden. Jij krijgt van iedere deelnemer die zich heeft aangemeld automatisch een notificatiemail. Zo ben je altijd op de hoogte van het aantal aanmeldingen. 

WIL JIJ DEZE MOOIE PAGINA, POSTER EN GEAUTOMATISEERDE VERWERKING VAN AANMELDINGEN VOOR JOUW PRAKTIJK? KLIK OP ONDERSTAANDE BUTTON EN MELD JE DAAR AAN!