Thema-avond voor ouders

Thema-avond

Kinderen van nu groeien op met beeldschermen. Ze zijn er veel handiger mee dan menig volwassene. Logisch ook, want zelfs de jongste ouders zijn het grootste deel van hun jeugd opgegroeid in een tijd zonder digitale verleidingen. Dat stelt veel vaders en moeders voor lastige dilemma's. Wat is goed? Wat is verstandig? Hoe stel je grenzen en hoe zorg je dat iedereen zich eraan houdt? 

Magneetjes

Kinderen en beeldschermen. Het lijken soms wel magneetjes. De technologie biedt het onderwijs ongekende mogelijkheden. Niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Thuis is het een heel ander verhaal. Kinderen hangend op de bank, gamen van vroeg tot laat, tot wanhoop van menig ouder.

Als school wil je aan ouders laten zien dat je gezondheid voor kinderen belangrijk vindt. Niet alleen in woorden maar ook in daden. Het organiseren van een thema-avond over dit actuele onderwerp zal dankbaar door ouders worden ontvangen. 

Inhoud

Een interactieve avond, verzorgd door een Therapeut met Pit! Dit is een oefen- fysio- of ergotherapeut uit jullie regio. Een professional dus met verstand van zaken. Onderwerpen die aan bod komen:

  • De feiten en gevolgen van teveel en verkeerd zitten.
  • Het goede voorbeeld. Waarom mag je kind niet onbeperkt snoep, maar wel urenlang gamen?
  • Hoe stel je duidelijke regels, zonder dat het een gevecht wordt?

Duur: 2 uur, op locatie van de school.

Kosten: €150

Interesse in deze inspirerende thema-avond op jullie school? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Dit is een verplicht veld
Verplicht