Prijzen

Aanbieding

Je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen in de media. Kinderen zitten teveel en moeten meer bewegen, ook in de klas. Maar hoe doe je dat dan? Hoe combineer je bijvoorbeeld de kernvakken met beweging? Dan nu het goede nieuws: wij gaan je helpen!

Breng je klas in beweging!

Breng je school een jaar lang in beweging! Een workshop voor je team, lessen Zit met Pit! in de klas én een thema-avond voor ouders. En dat is nog niet alles. Jij hoeft er niets voor te doen.

Nou ja, een dingetje dan: aanmelden onder aan de pagina. Lees snel verder! Onze professionals staan te trappelen om hun kennis en expertise met jou te delen.  

Alle onderdelen zijn natuurlijk ook apart in te zetten.

"Ik heb dingen geleerd waar ik iedere dag nog plezier van heb. Of beter gezegd: waar de kinderen in mijn klasje iedere dag plezier van hebben!"

Peter, leerkracht groep 6

Workshop

In deze praktische workshop leer je alles over goed maar ook minder zitten, gezond gedrag bij beeldschermgebruik, bewegend leren en ergonomie. De workshop wordt verzorgd door een Therapeut met Pit! Dit is altijd een oefen-, fysio- of ergotherapeut. Een professional dus.

  • Duur: 1 dagdeel 
  • Locatie: Door de school te bepalen
  • Aantal deelnemers: Maximaal 15 deelnemers per workshop.
  • Kosten: €695

"Dat het zó simpel kan zijn! Gewoon gebruik maken van het aanwezige materiaal. Zelfs de koffiefilters werden gebruikt, super leuk!"

Marion, leerkracht groep 6

Lessen in de klas

De borging van wat je geleerd hebt in de workshop. Geef je kennis door aan de kinderen in je klas met ons lespakket. De kinderen herkennen zichzelf in Pietje Pit, de grappige hoofdpersoon van het programma. 

  • Geschikt voor de bovenbouw
  • Softwarelicentie: €195 per school, per jaar
  • Lesmateriaal: €2 per kind

Vind je het wel belangrijk maar ontbreekt de tijd? Wij hebben een landelijk netwerk van Therapeuten met Pit! Zij staan te trappelen om de lessen in jouw klas te verzorgen. (Hier zijn extra kosten aan verbonden.)

"Ik vond de les met 'Waar - Niet waar' het leukst. Lekker rennen door de klas!"

Daan, groep 5

Gezonde School

Gezonde leerlingen presteren beter! Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl.

Zit met Pit! is een erkende interventie binnen het thema 'Sport en Bewegen' van de Gezonde School. 

"Zegt mijn zoon ineens: 'Mam, je zit helemaal krom boven je tablet. Da's niet goed voor je nek hoor!' Had hij geleerd bij 'Zit met Pit!' Zo leer je ook nog eens wat van je eigen kind."

Anja, moeder van Timo, groep 6

Ouders

'Kinderen en beeldschermen, het lijken wel magneetjes!' Herkenbaar voor menig ouder en een uitdaging hoe hier mee om te gaan. Hoe stel je regels aan schermtijd? Geef je zelf als ouder wel het goede voorbeeld?

Laat als school zien dat jullie aandacht besteden aan het gezondheidsaspect rondom beeldschermgebruik. Deze avond wordt verzorgd door een Therapeut met Pit! 

Duur: 1,5 uur

Locatie: Door de school te bepalen

Kosten: €150  

"Investeren in gezondheid is investeren in de toekomst. Dat is nooit weggegooid geld."

Karel van de Ven, directeur OBS Trumakkers

Aanbieding

Laat aandacht voor beweging als een rode draad door het schooljaar lopen! Ga je aan de slag met het hele pakket? Dan hebben we een mooie aanbieding:

  • Stap 1: Train leerkrachten met de workshop
  • Stap 2: Veranker en verspreid je kennis met de lessen in de klas. 
  • Stap 3: Betrek ouders met de thema-avond

Normaal betaal je voor het hele pakket: €1040 

Speciale aanbieding, geldig tot 1 januari 2019: €895

(Prijzen zijn exclusief BTW en lesmateriaal €2 per kind behorend bij de lessen in de klas)

"Ik dacht dat het de botten van een dinosaurus waren, maar het was het skelet van mijn rug! Hij was gelukkig niet echt, maar van plastic..."

Simon, groep 5

Snelle beslisser?

Is het een krokodil? Dinosaurus? Bek van een haai? Nee, zo zit je rug in elkaar! Ofwel het onderwerp van les 1.

Toont jouw school ruggengraat? Meld je dan aan vóór 1 januari 2019 en je krijgt dit modelletje cadeau!

Bruikbaar voor de lessen Zit met Pit! in de klas, maar natuurlijk ook prima te gebruiken in lessen over het menselijk lichaam!

Aanmelden

Is dit precies wat jouw school nodig heeft? Meld je dan direct aan en krijg zo'n leuke wervelkolom!

Wil je graag eerst meer informatie of even persoonlijk overleg? Of heb je liever een onderdeel apart? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Verplicht