Partners met Pit!

Partners met Pit!

Onze droom: zoveel mogelijk kinderen, leerkrachten en ouders in beweging krijgen. Hoe gaaf is het om deze droom te verwezenlijken samen met onze ambassadeurs. Stuk voor stuk hebben zij gezondheid voor kinderen hoog in het vaandel staan. Niet alleen in woorden maar vooral in daden. Dat zijn pas echte Partners met Pit!

Presikhaaf Schoolmeubelen

"Wij zijn de enige Sociaal Maatschappelijke en meest gespecialiseerde inrichter van scholen en kinderopvang in Nederland. Het houdt voor ons niet op bij het leveren van de beste meubels en een mooie inrichting. Wij willen ook graag een bijdrage leveren aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. De samenwerking met Zit met Pit! is daarom niet meer dan logisch. Samen brengen we de kinderen en het onderwijs in beweging!"

Wim de Goei, algemeen directeur

Naar Presikhaaf Schoolmeubelen

“Wij zijn dagelijks bezig met het maken van schoolmeubelen waar je beter op kunt zitten en lekker aan kunt staan. Samen met Zit met Pit! brengen we de kinderen en het onderwijs in beweging!”

Wim de Goei, algemeen directeur Presikhaaf Schoolmeubelen

Alprovi

“Bewegen zit in de natuur van kinderen. Geef kinderen een bal, teken een hinkelbaan op het schoolplein of draai met een springtouw en hup, daar gaan ze! Uitdagend en inspirerend spel- en oefenmateriaal nodigt uit om meer te bewegen. Zit met Pit! en Alprovi hebben een grote gemene deler, namelijk kinderen in beweging krijgen. Precies daarom zijn wij een trotse ambassadeur, ofwel een Partner met Pit!”

Carola van Beek, algemeen directeur Alprovi

Naar Alprovi

"Met ons oefenmateriaal is het onmogelijk om stil op je stoel te blijven zitten. Laat dat nou precies de bedoeling zijn!"

Carola van Beek, algemeen directeur Alprovi

Prowise

"Prowise levert alles op het gebied van digitale leermiddelen. Van digibord tot Chromebooks, van tablets tot touchtables. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gezonde volwassenen. In deze tijd vol digitale verleidingen, zowel binnen als buiten de school, is gezond gedrag bij beeldschermgebruik een onmisbaar onderdeel. Precies daarom werken we samen met Zit met Pit!"

Bianca Ahrens, education director

Naar Prowise

"Als we door goed samen te werken kinderen in beweging kunnen krijgen dan worden wij daar heel blij van!"

Bianca Ahrens, Education director Prowise

Health2School

"Vanuit Health2Work richten we werkplekken in om werknemers gezond en vitaal te houden. We vinden het doodnormaal dat er voor deze volwassen werknemer aandacht is voor een goede werkplek met de daarbij horende tips en adviezen over meer bewegen. Maar wat blijkt? Kinderen brengen minstens net zoveel uren zittend door dan die werknemer, en ook vaak achter een scherm. Wij vinden het hoog tijd dat deze jeugd dezelfde aandacht krijgt als die werknemer. Zit met Pit! vertelt het waarom, wij bieden met ons dynamisch zitmeubilair de oplossing."

Heine de Bruin, algemeen directeur

Naar Health2School

"Met ons dynamisch schoolmeubilair en de praktische trainingen van Zit met Pit! willen we kinderen in beweging krijgen én houden!"

Heine de Bruin, algemeen directeur Health2School

Netwerk Mediawijsheid

Kinderen van deze tijd groeien op in een digitale wereld. Het Netwerk Mediawijsheid is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Het doel van dit netwerk is om alle kinderen en jongeren in Nederland in staat te stellen mediawijs te leven.

Mediawijs zijn in een goede gezondheid, daar gaat het om. Zit met Pit! is daarom een trotse partner van dit belangrijke netwerk. 

Naar Mediawijsheid